Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Βιβλιοστάτες από περίσσια κομμάτια ξύλου

 Με κομμάτια ξύλου που τα έχουμε χρησιμοποιήσει και σε άλλες κατασκευές κάναμε βιβλιοστάτες για τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας
      .Επειδή τα ράφια έχουν μεγάλο μήκος τα βιβλία συνεχώς πέφτουν γιατί δεν έχουν κάποιο στήριγμα.Οι βιβλιοστάτες αυτοί θα μπουν στη μέση των ραφιών(θα τους βιδώσουμε από κάτω για να είναι σταθεροί) και έτσι θα τους δώσουμε μικρότερο μήκος.Όταν τα βάλουμε θα σας δείξουμε πώς έγιναν.
    Η κατασκευή τους πανεύκολη,τελείωσε μέσα σε ένα απόγευμα.Αφού αποφασίσαμε πώς θα τοποθετήσουμε τα ξύλα μας τα βάψαμε με ακρυλικά τα κολλήσαμε μεταξύ τους με ατλακόλ .Βάψαμε ορθογώνια ξύλα και τα χρησιμοποιήσαμε για βάση.Τέλος τα περάσαμε ολόκληρα με βερνίκι νερού.
  Εύκολα ,γρήγορα και όμορφα!






8 σχόλια:

  1. Εύκολα και γρήγορα δεν ξέρω αν είναι, πάντως όμορφα είναι σίγουρα!
    Μπράβο σας! Πολύ χαρούμενα χρωματάκια! Ασφαλώς, θέλουμε να τα δούμε και στη νέα τους θέση!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομορφοι χρήσιμοι και με φωτεινά χρώματα !!
    Καλή συνέχεια κορίτσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τίποτα δεν πάει χαμένο!!!εγιναν σούπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανακύκλωση κι εσύ σαν τη μανία που έχει πιάσει εμένα!Εμένα μου αρέσουν ακόμα και σαν διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο, ακόμα και σαν παιχνίδια.Φανταστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορίτσιααααα! Φθινοπώριασε για τα καλά!!Πέρασα για να δώσω το παρόν και να ρωτήσω αν είστε καλά.Οσο για τα ρετάλια τα αξιοποιήσατε μιά χαρά!! Φιλάκια πολλά και ευχομαι πολλές και υπέροχες δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή