Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Δώρο καρδιάς:άλμπουμ αναμνήσεων -ημερολόγιο

 Η ιδέα ήταν της Κατερίνας  που της αρέσει να κάνει ιδιαίτερα και προσωπικά δώρα στις φίλες της:ένα τετράδιο με λευκές σελίδες να μετατραπεί σε άλπμουμ αναμνήσεων αλλά ταυτόχρονα και προσωπικό ημερολόγιο.Η υλοποίηση δική μας ,φυσικά με την καθοδήγηση της Κατερίνας .

  Εκτυπώσαμε  φωτογραφίες από διάφορες στιγμές των κοριτσιών ,της παρέας τους αλλά και του σχολείου(εκδρομές,εκδηλώσεις κλπ.) αλλά και  από ό,τι άλλο αγαπάει η φίλη της.Επιστρατεύσαμε χαρτόνια, μελάνια, ακρυλικά,σφραγίδες,στένσιλ, κόλλες, ψαλίδια.Συζητήσαμε πού και πώς θα βάλουμε το καθετί και τι θα γράψουμε ,τι χρώματα θα χρησιμοποιήσουμε.
   Και...η διασκέδαση άρχισε...
   Κάθε σελίδα είναι διαφορετική .Σε άλλες υπάρχουν φωτογραφίες και αναμνήσεις,αλλού υπάρχουν αγαπημένες φράσεις ,άλλες φτιάχτηκαν έτσι ώστε να μπορεί να γράψει ή να προσθέσει δικά της πράγματα σιγά σιγά.Σας δείχνουμε  μόνο κάποιες από αυτές(το τετράδιο ήταν εκατόφυλλο)  και σχεδόν όλο είναι διαμορφωμένο ανάλογα.
 Αν είχατε την υπομονή να φτάσετε στο τέλος της ανάρτησης διαβάστε και την αντίδραση της εορταζόμενης που πήρε το δώρο.Εκτός από τις τσιρίδες και τα χοροπηδητά της είπε:<<Αν έπρεπε να πάρω μαζί μου μόνο τρία πράγματα το ένα από αυτά θα ήταν αυτό το άλμπουμ.Μέσα σε ένα βράδυ το ξεφύλλισα αμέτρητες φορές>>.
     Οι υπόλοιπες φίλες της Κατερίνας που το είδαν ζήτησαν το επόμενο δώρο τους να είναι ένα τέτοιο άλμπουμ.
Εμείς με τη σειρά μας χαρήκαμε αφάνταστα τη διαδικασία, αλλά χαρήκαμε πολύ περισσότερο για την αντίδραση όλων των κοριτσιών της παρέας που σημαίνει ότι άξιζε όλο τον κόπο και τη δουλειά που κάναμε.

2 σχόλια:

 1. Αχ τι τέλειο που έγινε!! Πολλά μπράβο!! Φαντάζομαι πόσο της άρεσε, και εγώ θα ενθουσιαζόμουν!! Μου αρέσαν πολύ και τα quotes!! Καλή συνέχεια φίλη μου! Πολλά φιλούθκια :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και υπεροχη ιδεα και εκπληκτικη υλοποιηση!
  Oνειρο! Ονειρο!
  Aμετρητα μπραβο!
  ΣΣΣΣMOYTΣ πολλα κ καλο ξημερωμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή