Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Φωτιστικό νύχτας

 Στο παιδικό δωμάτιο που πια είναι εφηβικό και άλλαξαν και τα χρώματά του χρειαζόμασταν καινούριο φωτιστικό νύχτας.Τη λύση τη βρήκαμε πάλι στο Pinterest (εδώ).Εμείς αλλάξαμε λίγο το πίσω μέρος για να έχουμε το φως που χρειαζόμαστε, χρησιμοποιώντας τρεις λάμπες led (οικονομία αλλά  και δεν θερμαίνονται ,μην έχουμε και κανένα ατύχημα αφού καίνε όλη τη νύχτα).Τη σύνδεση μας την έκανε ο ένας από τους συζύγους(αυτό δεν μπορούσαμε να το κάνουμε εμείς).
 Η βάση του είναι καμβάς που τον ζωγραφίσαμε και κολλήσαμε στο πίσω μέρος ξύλα σε σχήμα "πι" για να βιδώσουμε τις λάμπες αλλά και για να έχει το φωτιστικό την απαραίτητη απόσταση από τον τοίχο  για ασφάλεια.
 Επειδή χρειάστηκε να σκάψουμε τον τοίχο για κάποια άλλη δουλειά βάλαμε διπλό διακόπτη (φωτιστικό νύχτας και φωτιστικό δωματίου ).Έτσι δεν έχουμε καλώδια να κρέμονται   και όταν δεν είναι αναμμένο φαίνεται σαν πίνακας.Δίπλα του, όπως σας είχαμε δείξει, ζωγραφίσαμε  κάτι που είχε διαλέξει η Κατερίνα εδώ και καιρό και τελικά ταίριασε πολύ όμορφα  με τον καμβά.

6 σχόλια:

  1. Οι ιδέα σας μου άρεσε πολύ για την πρωτοτυπία και την καλαισθησία !!! Φιλάκια και καλό μήνα Αύγουστο κορίτσια μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκπληκτική δημιουργία κορίτσια!!Μπράβο σας!!
    Καλό μήνα!!Καλό Καλοκαίρι!!!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο κορίτσια. Άλλη μια κατασκευή σας που αξίζει συγχαρητήρια. Καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσπάθεια με ΑΡΙΣΤΑ αποτελέσματα!!!! Μπράβο σας Καλή συνέχεια σε ότι κανετε αλλά και σκέπτεστε να κάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή